28. lokakuuta 2017

Odottaminen


Oletko joskus odottanut jotain asiaa tapahtuvaksi tai odotatko tällä hetkellä?  Se voi tuntua kuin ikuisuudelta.  Se voi tuntua pitkältä vaivalloiselta matkalta.  Mitä tahansa, minä tiedän, miltä se tuntuu.

Silloin, kun odotat jotain oikein kovasti, et välttämättä pysty miettimään mitään muuta.  Hetkeksi se voi hellittää, jos elämässä tapahtuu jotain, joka saa ajatuksesi muualle.  Mutta koko ajan se tykyttää takiaisen tavoin takaraivossasi.  Se voi olla puuduttavaa. Voi tuntua,ettei ole muuta elämää. Ei pysty elämään täysillä.

Minä olen ainakin sellainen,että,kun jotain kovasti odotan,eikä tarvitse edes olla kovin pitkäkään odotus takana,niin en meinaa pystyä sitten irrottamaan otettani siitä. Se on aika ärsyttävää. Mutta minkäs sille voi,kun aivot ei vain väkisin lopeta ajattelua. Välillä koen syyllisyyttäkin siitä,että joku asia vie niin ison palan kakkua ajatuksissani.

Mites teillä muilla?

Sitähän sanotaan,että: "odottavan aika on pitkä". 

Tuo kyllä osuu hyvin itseeni.
Odotteluista huolimatta seesteisempää ja rauhallisempaa viikonloppua kaikille.



-Sofia

1 kommentti:

  1. sama vika jos odotan jotain todella paljon en pysty tekemään mitää muuta ku se etä kietin että koska se on välillä se on todella pitkästyttävää vaa odottaa

    VastaaPoista