9. syyskuuta 2017

Onnellisuus

Mistä sinä olet onnellinen?  Joskus on hyvä pohtia onnellisuutta. Pysähtyä miettimään, mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi. Silloin sitä monesti havahtuu siihen tosiasiaan, että kaikki on hyvin. Miksi murehdin niin paljon tai sressaan. Se on jotenkin hassu juttu, että onnellisuus on niin vaikea juttu. Monesti tuntuu, että automaattisesti menee vaihe päälle, jossa vain murehditaan ja nähdään helposti ne elämän epäkohdat. Miksihän se on niin? 


Onnellisuus taitaa olla myös asennekysymys. Suhtaudunko asioihin positiivisuuden kautta ja tietoisesti vältän stressiä. Tai ainakin tiedostan, mitkä asiat tuottavat stressiä ja pyrin välttämään niitä. Toki elämäntilanteet ovat erilaisia ja en sano sitä, että olisi helppoa tai mahdollistakaan kaikissa elämäntilanteissa olla onnellinen. Esim. jos joudut elämään väkivaltaisessa suhteessa tms. Mutta yleisellä tasolla uskon, että monilla meistä on asiat oikeesti ihan hyvin ja mahdollisuus onnellisuuteen. 


Mitkä asiat tekevät minut onnelliseksi? 



¤ Usko

¤ Avioliitto

¤ Ihmissuhteet

¤ Eläimet ja luonto

¤ kauneus

¤ shoppailu

¤ oma koti

¤ Terveys

¤ vakituinen työ

¤ lapset


... ja listaa voisi jatkaa vielä, mutta tuossa nyt muutamia. 


Koittakaapa tehdä ihan konkreettista listaa asioist, mistä olette onnellisia ja tulette huomaamaan kuinka paljon niitä on. 





Onnellista viikonloppua! 


-Sofia


4 kommenttia:

  1. Ihana teksti ja ku alan mietimään että mikä tekee mut onneliseksi mut tekee ystävät perhe luonto liikunta musiikki koti usko pitääki alkaa mietimään ihan konkreettisesti noita asioita kiitos taas vinkeistäsi niistä on apua tykkönen lukea sun blogia😀😍🤗❤💖

    VastaaPoista
  2. Hyvää viikonloppua myös sinulle Sofia. :)

    Minä olen onnellinen uskovaisista ystävistä, ystävien seurassa olemisesta ja lääkealan perustutkinto opiskelupaikasta.

    VastaaPoista